JOSE MOURINHO Rekao sam igračima da sam došao zbog njihove kvalitete

Četvrtak, 21. studenog 2019. 16:31 Napisao/la  SC

Jose Mourinho na prvoj konferenciji za novinare najavio planove, prvu utakmicu igra protiv West Hama u Londonu

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho na prvoj konferenciji za novinare rekao je da Tottenhama u siječnju neće bitno mijenjati momčad koja je trenutačno na 14. mjestu ljestvice, novi menadžer ne očekuje novogodišnje darove od čelnika kluba:

- Najbolji dar su igrači koji su ovdje. Ne trebaju mi ​​novi igrači. Samo ih moram bolje upoznati. Znam ih dobro, ali nikad ih ne poznaješ dovoljno dobro dok ih ne upoznaš kroz treninge. Rekao sam igračima da sam došao zbog njihove kvalitete. Pokušao sam kupiti nekolicinu za različite klubove, neke nisam čak ni pokušao kupiti, jer znam da bi to bilo teško, kazao je Mourinho.

Mourinho prvu utakmicu igra protiv West Hama na londonskom stadionu, menadžer West Hama Manuel Pellegrini ne očekuje da Tottenham igra drugačije nego što je igrao pod vodstvom Mauricija Pochettina.

- Tottenham ima vrlo dobru momčad s nekoliko vrlo dobrih igrača. Svi izvan Tottenhama ne mogu znati što se događa u klubu. Pochettino je bio menadžer koji je puno godina radio s ovim igračima, sada igrači imaju još jednog iskusnog menadžera, Josea Mourinha. Svatko ima mogućnost igrati nogomet onako kako želi, reći ono što želi. Pellegrini mi nije prijatelj, ali nije ni moj neprijatelj. O nogometu imamo različite načine razmišljanja, rekao je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.