Jose Mourinho: Nikada neću biti kažnjen zbog namještanja utakmica kao Conte

Subota, 06. siječnja 2018. 09:07 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho i Antonio Conte nastavljaju verbalni rat.

Točnije, Mourinho je nakon Wengera našao još jednog sugovornika od kojega žive engleski mediji, posebice oni žuti.

Nakon što je Conte izjavio da Mourinho pati od demencije jer je zaboravio što je radio u prošlosti, Mourinho je jedva dočekao prvog novinara da može reći sljedeće:

- Ne treba meni trener Chelseaja govoriti da sam griješio u prošlosti i da ću griješiti u budućnosti. Reći ću samo jedno: ja nikada neću biti kažnjen zbog namještanja utakmica, rekao je Mourinho.

Aludirao je Mourinho na Conteovu suspenziju, talijanski trener 2012. godine kažnjen je s četiri mjeseca zabrane rada jer kao trener Siene nije prijavio namještanje utakmice.

Nije Mourinho stao na Conteu, ovog puta otvorio je novi front i to prema medijima:

- Ne krivim ga zbog takvog komentara jer je očito da su ga mediji željeli isprovocirati i staviti mu riječi u usta. Stoga, očekujem da se ispričate  meni i njemu, zaključio je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.