Premierliga: Southampton pogotkom Duje Ćaleta Cara odigrao neodlučeno protiv Arsenala

Petak, 21. travnja 2023. 23:07 Napisao/la  SC

U idućoj utakmici Arsenal gostuje na Etihadu, Manchester City sada zaostaje 5 bodova uz dvije utakmice manje

Duje Ćaleta Car ovako je postigao pogodak koji je zakomplicirao borbu za naslov prvaka
Duje Ćaleta Car ovako je postigao pogodak koji je zakomplicirao borbu za naslov prvaka

Veliko iznenađenje dogodilo se na Emiratesu, Southampton je pogotkom Duje Ćaleta Cara uspio odigrati neodlučeno protiv Arsenala.

Arsenal je do 88. minute gubio 1:3, dvama pogocima u 88. i 90. minuti uspio je izjednačiti, ali je na kraju dramatične utakmice izgubio dva boda u utrci za naslov prvaka od Southamptona, koji je ostao zadnji na ljestvici.

Zadnjih petnaestak minuta momčad Southamptona praktično nije izlazila iz svoga kaznenog prostora, svašta se događalo u gužvi do 99. minute koliko je trajala sudačka nadoknada, dvaput je Arsenal postigao pogotke, Trossard je u 92. minuti pogodio loptom gredu udarcem s 20 metara.

Ćaleta-Car ušao je u igru u 41. minuti umjesto Bednareka, Mislav Oršić utakmicu je gledao s klupe.

U idućoj utakmici Arsenal gostuje na Etihadu, Manchester City sada zaostaje 5 bodova uz dvije utakmice manje.

Utakmica 32. kola: Arsenal - Southampton 3:3 (Martinelli 20, Odergaard 88, Saka 90/Alcazar 1, Walcott 14, Ćaleta-Car 66)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.