ZLATANOV POTPIS Ibrahimović, Pogba i Mourinho prvi put zajedno pobijedili na Old Traffordu

Subota, 20. kolovoza 2016. 14:08 Napisao/la  SC

Ibahimović postigao oba pogotka


Zlatan Ibrahimović i Paul Pogba debitirali su na Old Traffordu. Ibrahimović je debitirao u svom stilu, postigao je oba pogotka protiv Southamptona.

- Ako je momčad prava onda pravi može biti i jedan igrač. To je uvijek tako. Pokušavam raditi ono što radim najbolje, a to je stvaranje prilika, pomaganje svojim suigračima i zabijanje golova. Sretan sam zbog momčadi, uzeli smo dvije pobjede iz dvije utakmice. Postajemo sve bolji i bolji, a i pobijedili smo u prvoj domaćoj utakmici. Odličan start, a mi se moramo naviknuti na pobjeđivanje jer je mentalni faktor jako važan. Sretni smo zbog tri boda i zbog debija Paula Pogbe. On se mora smjestiti tu uz nas, a sve ostalo će doći samo od sebe. Ja sam također novi u momčadi. Paul se vratio kući, ali se svejedno mora upoznavati sa suigračima. Ima tu puno sitnica koje su važne i nas dvojica ih moramo pohvatati, na terenu, ali i izvan njega. Tu su i Eric Bailly i Henrik Mhitarijan. Puno je tog novog i sad svi zajedno to moramo slagati, rekao je Ibrahimović.

Pljesak dobrodošlice dobio je Jose Mourinho, koji je na teren poslao sljedeću momča: De Gea - Valencia, Bailly, Blind, Shaw - Fellaini, Pogba - Mata, Rooney, Martial - Ibrahimović. Prejaku za Southampton...

- Sjajno! Pobijedili smo u mom debiju. Jako sam sretan. Vratio sam se kući i nadam se da možemo nastaviti pobjeđivati. Moramo biti sve bolji i bolji. Osobno se osjećam vrlo dobro. Malo sam pao pred kraj, ali noge su izdržale, mogu nastaviti, rekao je Pogba.

- Jako sam srtetan. Svjestan sam kako još uvijek ne možemo svih 90 minuta igrati onako kako bi htjeli. Tu konzistentnost je trenutno nemoguće imati, ali smo, i to u duljim razdobljima, ofenzivno igrali onako kako želimo igrati. Stvarali smo prilike, zabijali smo golove, a i u obrani smo bili jako dobri velikim dijelom utakmice. Bili smo jako čvrsti i branili se s desetoricom, a ne šestoricom, sedmoricom ili osmoricom. Jako sam zadovoljan svojim gračima na kolektivnom trudu, a navijači su bili nevjerojatni, apsolutno nevjerojatni. Ako ćemo kao momčad iz tjedna u tjedan rasti uz ovakvu potporu, onda svakako možemo biti sretni, kaže Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore