LIVERPOOL ZAUZEO STAV

Suarezovo ponašanje nije prihvatljivo!

Nedjelja, 12. veljače 2012. 19:41 Napisao/la  I. V.

Iznevjerio je menadžera, suigrače i klub,  kazao je direktor Liverpoola Ian Ayre

Luis Suarez ponovo se ispričao posredstvom klupske web-stranice, službeno priopćenje Liverpoola donosi Suarezovu izjavu u kojoj između ostalog stoji da je pogriješio što Patricku Evri nije pružio ruku uoči utakmice na Old Traffordu. Suarez se preko web-stranice ispričao i za rasistički ispad, kada pod pritiskom dokaza više nije mogao poricati da je vrijeđao Evru. Ovogo puta pritisak su izvršili mediji i Alex Ferguson, koji je Suarezov  postupak nazvao sramotom za Liverpool. Žestoke kritike trpi i menadžer Kenny Dalglish, jer pred tv-kamerama branio Suareza.

U medijima se oglasio direktor Liverpoola Ian Ayre, koji nije štedio Suareza.

- Razočarani smo što Suarez nije pružio ruku Evri. Prije utakmice rekao nam je da će se rukovati, ali je onda učinio suprotno. Pogriješio je što nas je zaveo i što nije pružio ruku. Iznevjerio je menadžera, suigrače i klub. Svima mora biti potpuno jasno da njegovo ponašanje nije prihvatljivo - kazao je Ayre.

Nakon Ayreova istupa oglasio se i Dalglish, koji se također ispričao:

- Da budem iskren, bio sam šokiran kada Suarez nije pružio ruku Evri jer je tijekom tjedna govorio suprotno. Odmah nakon utakmice, kada sam branio Suareza, nisam vidio snimku koja pokazuje što se dogodilo. Nisam se ponašao kao što priliči menadžeru Liverpoola i ispričavam se zbog toga - rekao je Dalglish.

Oglasio se i Manchester United, koji je na web-stranici objavio da prihvaća isprike iz Liverpoola.

Što se Suareza tiče, ista metodologija isprike upućuje da Liverpool nije imao prostora za uzmicanje, pa je objavio navodnu Suarezovu izjavu. Nitko nije toliko naivan da vjeruje kako je Suarez autorizirao ispriku.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.