I Tottenham bi Mourinha, Levy pronašao zamjenu za Redknappa

Subota, 17. ožujka 2012. 10:51 Napisao/la  SC

Daniel Levy vjeruje da je njegov nogometni projekt dostojan izazov za Mourinha

I Tottenham se pojavio na tržištu trenera! Stalne spekulacije da će Harry Redknapp preuzeti izborničko mjesto nakon odlaska Fabija Capella, nisu poremetile planove čelnika Tottenhama Daniela Levyja.

U slučaju da FA stvarno želi Reknappa za izbornika, Levy je spreman pustiti menadžera Tottenhama za odštetu od koje će se čelnicima engleskog saveza zavrtjeti u glavama. Levy ima spremnu zamjenu, čelnik Tottenhama želi, ni manje ni više, nego Josea Mourinha!

Premda u Madridu tvrde da Mourinho ostaje, trener Real Madrida  sve češće se spominje kao povratnik u engleski nogomet. Prema pisanju Mirrora, "Special One" je nedavno kupio obiteljsku kuću u Londonu i najbliži je povratku u Chelsea. Međutim, nakon što je privremenog menadžera Chelsea Roberta di Mattea krenula karta u Ligi prvaka, pojavila se mogućnost da Di Matteo ostane na klupi Chelsea iduće sezone.  

 Ukratko, u svim mogućim Mourinhovim kombinacijama pojavio se i Tottenham, koji gradi novu momčad i stadion (55.000 gledatelja) za pohod na vrh engleskog nogometa. Tottenham je zadnji put bio prvak 1961. godine,  Levy vjeruje da je njegov nogometni projekt dostojan izazov za Mourinha.   

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.