Harry Redknapp sam sebe optužio u razgovoru za News of the World

Subota, 04. veljače 2012. 11:39 Napisao/la  I. V.

Redknapp je u intervjuu News of the Worldu sam rekao da je sporni iznos isplaćen kao provizija za prodaju Croucha čime je optužnica dobila svjedoka bez premca

Harry Redknapp sam je sebe osudio prije nego što sud odluči je li bivši menadžer Portsmoutha utajio porez kada je također bivši vlasnik Portsmoutha, Milan Mandarić, na Redknappov off-shore račun u Monaku uplatio dvije rate (ukupno cca 180.000 eura) na ime provizije za prodaju Petera Croucha.

Pred porotom Southwark Crown suda preslušana je snimka razgovora između Redknappa i novinara News of the Worlda Roba Beasleyja. Redknapp je u intervjuu sam rekao da je sporni iznos isplaćen kao provizija za prodaju Croucha čime je optužnica dobila svjedoka bez premca.

Naravno da je Redknapp porotnicima pokušao objasniti da je svjesno lagao novinaru kako bi prikrio pravi smisao uplate, Mandarić i Redknapp obranu temelje na uplati sa svrhom investiranja. Državni odvjetnik tvrdi isto što i Redknapp u intervjuu, da je novac uplaćen u Monaku da bi se izbjegao engleski porez.

U nastavku suđenja Redknappovi odvjetnici zapravo nemaju težak zadatak: moraju sud uvjeriti da Redknapp baš i nije vjedostojan svjedok!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.