Harry Kane postaje drugi najskuplji nogometaš svih vremena

Petak, 23. srpnja 2021. 13:35 Napisao/la  SC

Vlasnik Tottenhama Dany Levy donedavno tvrdio da Kane nije na prodaju, londonski klub odbio ponudu od cca. 120 mil. eura

Harry Kane postaje drugi najskuplji nogometaš svih vremena

Pep Guardiola toliko inzistira na dovođenju Harryja Kanea da je Manchester City spreman platiti 186 mil. eura odštete za engleskog reprezentativca.

Engleski mediji objavili su vrtoglavi iznos, ako se transfer realizira samo će Neymar (222 mil. eura) ostati skuplji igrač od Kanea u povijesti nogometa.

Vlasnik Tottenhama Dany Levy donedavno je tvrdio da Kane nije na prodaju, odbio je londonski klub ponudu od cca. 120 mil. eura!

Nova ponuda teško se može odbiti posebice u doba koronakrize, ovog ljeta za sada najskuplji igrač je Achram Hakimi, PSG je Interu platio 60 mil. eura.

Guardiola traži zamjenu za Sergija Aguera, koji je otišao kao slobodan igrač u Barcelonu.

Kane bi u Manchester Cityju trebao zarađivati oko 21 mil. eura godišnje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.