DOBIVA PRIJETNJE SMRĆU Graham Potter: Nije ugodno ako idete na posao, a netko vas psuje ili vas naziva najgorom osobom u povijesti kluba!

Subota, 25. veljače 2023. 12:36 Napisao/la  SC

Budući da je pobijedio samo 9 od 25 utakmica, Potterova budućnost na klupi Chelseaja ni baš blistava

Graham Potter
Graham Potter Foto: screenshot

Graham Potter priznao je pred novinarima da mu prijete smrću:

- Dobio sam ne baš lijepe e-mailove u kojima ljudi žele da umrem, žele da moja djeca umru, kazao je menadžer Chelesaja.

- Kada su rezultati ovakvi kakvi jesu, morate prihvatiti kritiku, ali to uopće nije lako. Vaš obiteljski život pati, vaš mentalni život pati, vaša osobnost pati. Nije ugodno ako idete na posao, a netko vas psuje ili vas naziva najgorom osobom u povijesti kluba. Razumijem da su navijači ljuti jer momčad ne pobjeđuje, ali uvjeravam vas da je moj život posljednja tri ili četiri mjeseca bio prilično prosječan, osim činjenice da sam stvarno zahvalan za ovo iskustvo. Moj posao je pokušati djelovati onako kako mislim da bih trebao djelovati najbolje za momčad i Chelsea, djelovati s integritetom koji je meni prirodan. Nikad ne želim biti netko drugi. Dat ću sve od sebe, a ako to ne bude dovoljno dobro, OK, kazao je Potter.

Budući da je pobijedio samo 9 od 25 utakmica, Potterova budućnost na klupi Chelseaja ni baš blistava.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.