Gradski derbi: Navijači Manchester Uniteda verbalno napali Alexa Fergusona

Srijeda, 26. ožujka 2014. 13:33 Napisao/la  SC

Poznato je da je Ferguson doveo Moyesa u klub nakon što je odlučio otići u mirovinu

Debakl u gradskom derbiju opet je bio povod da izađu na vidjelo problemi Manchester Uniteda. A problemi su složeniji od poraza (0:3) od Manchester Cityja iako se prvi put u povijesti dogodilo da je Manchester United izgubio oba gradska derbija u jednoj sezoni.

Manchester United je doživio svoj deseti poraz u sezoni, šesti na domaćem terenu! Navijači više nemaju strpljenja, jedna je tijekom utakmice krenuo prema Davidu Moyesu u namjeri da se fizički obračuna s menadžerom kluba.

Meta otvorenih napada postao je Alex Ferguson, koje su navijači vrijeđali tijekom utakmice. Bijesni su na legendarnog Škota, jer ga smatraju glavnim krivcem da Moyes još uvijek slovi menadžerom kluba. Poznato je da je Ferguson doveo Moyesa u klub nakon što je odlučio otići u mirovinu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.