Glazeri u 16 godina samo dvaput izravno komunicirali s navijačima

Ponedjeljak, 03. svibnja 2021. 15:50 Napisao/la  SC
Neredi na Old Traffordu
Neredi na Old Traffordu

Kao što je poznato, navijači Manchester Uniteda provalili su na Old Trafford i time odgodili utakmicu protiv Liverpoola zbog toga što su nezadovoljni  vlasnicima kluba.

Nezadovoljstvo je eskaliralo nakon što je propala Superliga, Manchester United bio je jedan od 12 klubova koji su utemeljili elitno natjecanje.

Međutim, Glazeri su među navijačima Manchester United postali omraženi davno prije Superlige, javna je tajna da je samo karizmatični Sir Alex Ferguson bio kadar kontrolirati niske strasti na tribinama.

Zadnji sukob postao je povod za nove sociološke analize odnosa Glazera i navijača, na vidjelo izlaze zanimljivi podaci.

Nevjerojatno izgleda podatak da su Glazeri u 16 godina, koliko su bili vlasnici kluba, samo dvaput izravno komunicirali s navijačima.

Prvi put su se izravno obratili navijačima davne 2005. godine posredstvom klupske televizije, kada su postali većinski vlasnici kluba.

Drugi put su se obratili nedavno, kada su se ispričali za neuspio pokušaj osnivanja Superlige.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.