Gerrard produljio s Liverpoolom, ostaje na Anfieldu do kraja karijere

Petak, 13. siječnja 2012. 09:05 Napisao  Marko Babić

Gerrard je za Liverpool debitirao 1998. godine i  sakupivši za Redse  566 nastupa

Steven Gerrard potpisao je novi ugovor koji će ga u dresu Liverpoola zadržati do kraja karijere. Tridesetjednogodišnji engleski reprezentativac izjavio je da je prezadovoljan nastavkom suradnje.

- Jako sam sretan i ponosan sam na sebe i svoju obitelj. Ovo je klub koji volim i za koji sam navijao od djetinjstva. Živim svoj san, kapetan sam jednog od najboljih klubova na svijetu - ustvrdio je Gerrard koji je za Liverpool debitirao 1998. godine i od tada je sakupio 566 nastupa za Redse postigavši 144 pogodaka, dok je za reprezentaciju zaigrao 89 puta.

- Volim ovdje dolaziti na trening i tako se osjećam otkada sam imao šest godina. Ne bih to mijenjao za ništa na svijetu. Imamo odličnu ekipu i nadam se dobrim rezultatima u budućnosti - zaključio  je Gerrard.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.