Bale ruši Ronaldov rekord, Real Madrid plaća 100 mil. eura odštete i daje Alvara Moratu

Četvrtak, 01. kolovoza 2013. 16:51 Napisao/la  SC

Cristiano Ronaldo neće još dugo vremena biti najskuplji igrač na svijetu. Real Madrid platio je Manchester Unitedu  94 mil. eura odštete za Ronalda

Daniel Levy je blizu konačne odluke: Gareth Bale može otići u Real Madrid za odštetu od 100 mil. eura i Alvara Moratu! Predsjednik Tottenhama ne samo da želi srušiti svjetski rekord u visini odštete, nego odštetu želi uvećati za vrijednost mladog napadača koji trenutačno vrijedi oko 10 mil. eura. A uskoro će vrijediti puno više.

 

Teško mi je govoriti o Baleu, jer on nije igrač Real Madrida. Nadam se da će klub u pregovorima pronaći pravo rješenje, kaže trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

 

Ukratko, odavno više nije pitanje hoće li Bale postati novi igrač Real Madrida, nego kada će postati i koliko će Real Madrid platiti. Sudeći prema Levyjevu načinu pregovaranja u slučaju luke Modrića, Bale bi se još neko vrijeme mogao pržiti na kolovoškom suncu prije nego što Florentino Peres i Levy dogovore uvjete transfera.

 

 

Jedno je  izvjesno. Cristiano Ronaldo neće još dugo vremena biti najskuplji igrač na svijetu. Real Madrid platio je Manchester Unitedu  94 mil. eura odštete za Ronalda

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.