Galliani i Tevez ručali u Rio de Janeiru, Inter ne odustaje

Petak, 06. siječnja 2012. 16:51 Napisao/la  I. V.

Od kolovoza se  nismo čuli s Interom, sada pregovaramo s Milanom s čime je upoznat  Manchester City, kaže igračev menadžer Kia Joorabchian

 

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani, Carlos Tevez i igračev menadžer Kia Joorabchian, ručali su zajedno u Rio de Janeiru što ne znači da je argentiski reprezentativac dogovorio transfer u Milan. Igrač Manchester Cityja, kojega je Roberto Mancini otpisao prije tri mjeseca, vrlo je tražena, ali i skupa nogometna roba.

Milan i gradski rival Inter spominju se kao izgledni Tevezovi poslodavci. Za vrijeme Gallianova objeda u Rio de Janeiru,  Interov tehnički direktor Marco Branca  poslao je ponudu direktoru Manchester Cityja Brianu Marwoodu. Tevez bi trebao doći  posudbi do kraja sezone, a tada bi ga Inter kupio za 25 mil. eura.

Milanova ponuda također sadrži posudbu, a kupovina ovisi o prodaji Robinha ili Pata. Što se Teveza tiče, njega se izgleda ne tiču razgovori Manchester Cityja i Intera,

- Pregovarali smo s Interom, ali od kolovoza se  nismo čuli. Sada pregovaramo s Milanom s čime je upoznat  Manchester City, kazao je Kia Joorabchian, koji je otkupio dio vlasničkog paketa nad Tevezom.

Joorabchian otvoreno zagovara opciju Milan. Dok Inter ne podeblja ponudu!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.