Engleski mediji osluškuju hoće li Leo Messi nazvati nekoga u Manchester Cityju

Četvrtak, 06. veljače 2020. 17:15 Napisao/la  SC
Messi i Guardiola opet zajedno?
Messi i Guardiola opet zajedno?

Čim Leo Messi iskaže nezadovoljstvo u Barceloni, u engleskim medijima odmah počnu spekulacije o njegovu dolasku u Manchester City.

Ništa čudno otkada su Španjolci zahvaljuući arapskim dolarima Manchester City pretvorili u jedan od najvećih klubova na svijetu.

Manchester City je sigurno jedan od najbogatijih klubova na svijetu, međutim, novac je uvjet, ali nije jamstvo vrhunskih rezultata i igre.

Zato je vlasnik Manchester Cityja, šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan, doveo najbolje ljude iz najboljeg kluba.

Prvo je za predsjednika uprave postavio Ferrana Soriana, sportsku politiku prepustio je Txikiju Begiristainu, trener je postao Pep Guardiola!

Iz najslavnijih dana Barcelone nedostaje samo Leo Messi.

- Prirodno je da Messi završi svoju karijeru završi u Barceloni, ali ako nas jednog dana nazove, dignut ćemo telefon i odmah mu otvoriti vrata. Mi njega nećemo zvati, kazao je Soriano prije četiri godine.

Otada se ništa nije promijenilo osim što engleski mediji nakon svakoga Messijeva nezadovoljnog miga pažljivo osluškuju hoće li zazvoniti telefon u Manchester Cityju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.