Engleska vlada otvara stadione u prosincu, povratak ograničenog broja gledatelja

Ponedjeljak, 23. studenog 2020. 21:22 Napisao/la  SC

Za početak na tribinama stadiona prve kategorije moći će sjediti samo 4.000 socijalno distanciranih navijača, u dvorane će moći ući najviše 1.000 gledatelja

Engleska vlada otvara stadione u prosincu,  povratak ograničenog broja gledatelja

Konačno jedna dobra vijest usred pandemije koronavirusa!

Vijest dolazi iz Engleske, premijer Boris Johnson poručio da se uz određene mjere zaštite publika vraća na sportske terene.

Publike na sportskim terenima nije bilo od ožujka, ograničenom broju navijača bit će omogućen povratak na tribine od 2. prosinca, kada Engleska izlazi iz karantene prvog stupnja.

Za početak na tribinama stadiona prve kategorije moći će sjediti samo 4.000 socijalno distanciranih navijača, u dvorane će moći ući najviše 1.000 gledatelja!

- Navijači su jako nedostajali na utakmicama Premielige, pozdravljamo premijerovu najavu u vezi povratka navijača prvi put od ožujka, iako u malom broju. Naša ambicija je surađivati ​​s Vladom kako bismo povećali posjećenost. Dok to ne uspije, naši će klubovi i dalje igrati utakmice s financijskim gubitkom. Premijerligaški klubovi ostvarili su dokazane rezultate u postizanju visokih standarda biološke sigurnosti i vjerujemo da možemo igrati značajnu ulogu u Vladinoj inicijativi za brzi povratak gledatelja na stadione, stoji u priopćenju vodstva Premierlige.

Zanimljivo, baš 2. prosinca na Old Traffordu igraju Manchester United i PSG.

Na stadionu od 76.000 mjesta utakmicu će gledati 4.000 sretnika!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.