Engleska Premierliga iduće sezone uvodi tehnologiju na gol liniji

Petak, 01. ožujka 2013. 10:34 Napisao/la  SC

- Radimo na tome da tehnologija na gol linija bude priustna u Premierligi već iduće sezone. Svi klubovi će morati imati taj sistem, uključujući one koji teku uđu u Premierligu, rekao je Dan Johnson, glasnogovornik Premierlige

Tehnologija na gol liniji bit će uvedena u englesku Premierligu iduće sezone. FIFA je ovu tehnologiju isprobala na Svjetskom klupskom prvenstvu 2012. godine i u Premierligi su potvrdili da već razgovaraju s dvije tvrtke oko realizacije ovog projekta.

- Radimo na tome da tehnologija na gol linija bude priustna u Premierligi već iduće sezone. Svi klubovi će morati imati taj sistem, uključujući one koji teku uđu u Premierligu, rekao je Dan Johnson, glasnogovornik Premierlige.

Hawkeye i GoalRef nazivi su sustava koji su korišteni na Svjetskom klupskom prvenstvu. Čelnici Premierlige istaknuli su da će na izbor utjecati cijena i kompliciranost odnosno koliko je sustav lako implementirati.

FIFA je najavila da će gol tehnologiju koristiti na SP-u u Brazilu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.