Emiliano Sala: Nestao zrakoplov s igračem Cardiffa na letu iz Nantesa

Utorak, 22. siječnja 2019. 15:40 Napisao/la  SC
Emiliano Sala
Emiliano Sala

Emiliano Sala prema svemu sudeći stradao je zrakoplovnoj nesreći nedugo nakon što je potpisao ugovor za Cardiff.

Sala je nakon potpisa za velški klub otputovao u Nantes kako bi se pozdravio sa bivšim suigračima i trenerom Vahidom Halilhodžićem.

Ukrcao se u avion koji s kojim je trebao odletjeti u Cardiff, avionu se gubi trag negdje na pola puta.

Francuska i engleska policija su u potragu uključile helikoptere i nekoliko brodova.

- Prema mom mišljenju ne vjerujem da sada ima ikakve šanse da ih pronađemo žive. Potraga je počela još sinoć kada smo izgubili avion s radara, no problem nam je pravila ledena kiša. Vidljivost je bila dobra, ali kiša je pravila probleme. Kasnije smo prekinuli istragu jer ništa nismo vidjeli, a potraga je nastavljena rano jutros, ali još uvijek bez ikakvog napretka, rekao je šef potrage John Fitzgerald.

Potresno izgleda njegova objava na Twitteru: "Posljednji pozdrav", koju je napisao uz fotografiju s bivšim suigračima iz Nantesa prije nego što je otišao.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.