Eden Hazard potpisao za Chelsea, jer u Barceloni ili Real Madridu ne bi standardno igrao

Ponedjeljak, 04. lipnja 2012. 21:47 Napisao/la  SC

U ovim godinama za mene bi bilo prezahtjevno da sam otišao u Barcelonu ili Real Madrid, mislim da u Chelsea mogu igrati u prvoj momčadi, kazao je Hazard

Eden Hazard novi je igrač Chelsea, objavio je londonski klub. Belgijski reprezentativac prošao je liječničke preglede čime je riješena zadnja formalnost u realizaciji transfera vrijednog 38 mil. eura, koliko će dobiti Lille. Hazard je drugo pojačanje aktualnog europskoga prvaka, 21-godišnji napadač spominjao se u mnogim kombinacijama među kojima je prema medijskim spekulacijama najviše izgleda imala ona s Manchester Unitedom. Dok se Roman Abramovič nije uhvatio za džep, Hazard će zaraditi oko 40 mil. eura u četiri godine na Stamford Bridgeu.

- Chlesea za mene ima bolji projekt od Uniteda, momčad je mlađa i imam više izgleda na napredak. U ovim godinama za mene bi bilo prezahtjevno da sam otišao u Barcelonu ili Real Madrid, mislim da u Chelsea mogu igrati u prvoj momčadi, kazao je Hazard.

Hazard je drugo pojačanje Chelsea nakon Marka Marina, očekuje se dolazak Hulka iz Porta za 40 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.