Eden Hazard optužen za nasilno ponašanje, FA sprema oštru kaznu zbog nasrtaja na sakupljača lopti

Petak, 25. siječnja 2013. 19:14 Napisao/la  SC

Na očiglednu provokaciju dječaka, Hazard je reagirao neshvatljivo: udarcem nogom pokušao je izbiti loptu ispod tijela dječaka

Eden Hazard optužen je za nasilno ponašanje nakon istrage koju je sproveo engleski savez (FA) nakon što je igrač Chelsea brutalno nasrnuo na sakupljača lopti. Incident se dogodio u 78. minuti utakmice Capitol One Cupa između Swansea i Chelsea, kada je 17-godišnji dječak tijelom prekrio loptu ispred Hazarda.

Na očiglednu provokaciju dječaka, Hazard je reagirao neshvatljivo: udarcem nogom pokušao je izbiti loptu ispod tijela dječaka što je FA protumačio kao nasilni čin. Hazard je isključen, ali FA traži strožu kaznu od tri utakmice zabrane nastupanja zbog crvenog kartona.

Iako su se dječak i Hazard nakon utakmice rukovali u svlačionici Chelsea, a predstavnici obaju klubova pokušali izgladiti nesmotren čin, FA je neumoljiva u obračunu s nesportskim ponašanjem.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.