Drogba: Nisam gospodar svoje situacije, ali volio bih ostati u Chelsea

Četvrtak, 15. ožujka 2012. 14:27 Napisao/la  SC

Mnogi su rekli da je ovo moja posljednja sezona u Ligi prvaka, ali avantura se nastavlja, kaže Drogba

Didier Drogba od početka sezone nalazi se pred izlaznim vratima Chelsea, 34-godišnjeg napadača mediji cijelu sezonu selu u druge klubove i Kinu. Drogba nije demantirao mogućnost odlaska budući da se nalazi u godinama, kada igrači postanu prekobrojni u klubovima poput Chelsea.

Na početku sezone Dorgba čak nije bio ni prvi izbor bivšeg trenera Villas- Boasa, koji je forsirao Torresa. Nešto zbog loše Torresove forme, nešto zbog Drogbine želje da dokaže kako nije za otpis iBjekošćanin je opet postao prvi napadač Chelsea. Nakon utakmice protiv Napolija stvari stoje ovako:

- Nisam gospodar svoje situacije, ali bih želio ostati što duže. Sretan sam u Chelseau, želim ponovo doživjeti ovakve trenutke. Mnogi su rekli da je ovo moja posljednja sezona u Ligi prvaka, ali avantura se nastavlja. Dugo nisam vidio ovako dobar Chelsea – kazao je Drogba.

Ambramovičeva računica je jasna: dobar Drogba jednako je dobar Chelsea!

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.