Diego Costa: Antonio Conte nema karizmu, nije mi se usudio ništa reći u lice

Ponedjeljak, 14. kolovoza 2017. 13:13 Napisao/la  SC


Diego Costa postigao je prošle sezone 20 golova za Chelsea i prvi dobio otkaz nakon što je Antonio Conte osvojio titulu prvaka.  Conte nije mogao podnijeti Brazilčeve ispade i ucjene odlaskom.

Costa još uvijek nije pronašao novi klub, boravi u Brazilu iako se trebao vratiti  u London. Iako ga čeka kazna od 400.000 eura,  Costa je svojeglav kao i obično:

- Ne smijem u svlačionicu prve momčad i nenam nikakav kontakt s igračima. Pa nisam kriminalac da me se nakon svega tako tretira. Dobio sam tjedan više odmora, a nakon toga su htjeli da treniram s rezervama. Na to neću pristati. Nisam kriminalac i nisam napravio ništa krivo. Ako me žele kazniti, neka to naprave. Spreman sam biti u Brazilu godinu dana, čak i ako će me Chelsea kazniti za to i neću biti plaćen. Vratit ću se jači, tvrdi Costa koji ima samo jednu želju:

- Želim u Atletico. Rekao sam to i direktorici Chelseaja Marini Granovskaiji. Odbio sam ostale ponude. Željeli su me prodati u Kinu i nekim drugim klubovima. Ali ja ću otići u klub u koji želim, a ne u onaj koji plaća najviše, tvrdi Costa koji ne krije javno izreći svoje mišljenje o Conteu:

- On je kukavica, nema nimalo karizme. Nije mi se usudio ništa reći u lice, već je slao SMS poruke, zaključuje Costa.

Inače, Chelsea je doživio poraz u 1. kolu na Stamford Bridgeu, Burnley (3:2) je odnio sva tri boda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.