Dejan Lovren igrao u prvom porazu Liverpoola, hrvatski stoper postao dežurni krivac

Nedjelja, 01. ožujka 2020. 09:28 Napisao/la  SC

 Kapetana Watford Troy Deeney proglasio hrvatskog stopera krivcem za pogodak čime je još više potaknuo negativne vibracije

Dejan Lovren i Troy Deeney
Dejan Lovren i Troy Deeney

Dejan Lovren igrao je u prvom porazu Liverpoola, prvom ove sezone u 28 utakmica i ukupno prvom nakon 45 utakmica u Premierligi.

Lovren je dobio prednost pred Matipom, Klopp je hrvatskom stioperu dao priliku u utakmici protiv Watforda koji se bori za ostanak.

Watford je priredio veliko iznenađenje pobjedom (3:0), Senegalac Sarr postigao je dva pogotka, kapetana Deeney jedan.

- Ne želim biti nekorektan prema Lovrenu i reći da je slabiji od mene, ali shvatio sam da se želi "tući" sa mnom, a to je takav način igre koja meni u potpunosti odgovara. Ako se netko želi nadjačavati sa mnom, neka se pomiri s time da će imati jako tešku večer. Čini mi se da je upravo to presudilo kod prvoga gola, htio me zagraditi na snagu, a ja sam ga očito izigrao jer je Sarr zabio onakav gol, izjavio je Deeney.

Ovakva izjava kapetana Watforda još je više potaknula negativne vibracije oko Lovrena.

Na društvenim mrežama prevladavaju komentari u kojima je Lovren opet postao Pedro.

Zadnju sezonu i pol Lovren je postao dežurni krivac za sve loše što se događa u Liverpoolu, u takvoj je atmosferi teško živjeti i još teže igrati.

Lovren zadnja dva prijelazna roka pokušava pronaći novi klub, Klopp nema ništa protiv njega odlaska, hrvatski reprentativac bio je blizu Rome, ali nije pronašao klub koji bi zadovoljio njegove ambicije.

Ostao je u trenutačno najboljem klubu na svijetu gdje mu je sudbina zapečaćena što se tiče engleskih medija.

Više se negativno piše i govori o njemu nego o porazu kojim je Liverpool ostao prikraćen za novi rekord Premierlige po broju uzastopnih pobjeda.

Liverpool i Manchester City zajedno drže rekord od 18 uzastopnih poraza.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.