Daily Star: Pep Guardiola naslijedit će Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda

Nedjelja, 30. prosinca 2012. 14:31 Napisao/la  SC

Prema pisanju Daily Star Sunday, talentirani katalonski stručnjak je upravo iz tog razloga odbio ponude Chelseaja  i Manchester Cityja, jer želi biti nasljednikom Sir Alexa Fergusona na klupi "crvenih vragova"

Gotovo iz dana u dan sele ga sa kraja na kraj Europe. Navodno je prvo trebao preuzeti Chelsea, pa je potom sve bilo dogovoreno sa Manchester Cityjem, a najkonkretniju financijsku ponudu dao mu je minhenski Bayern. Pep Guardiola, ako je vjerovati britanskim novinama Daily Star Sunday, najbliži je tome da naslijedi Sir Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda.

Najtrofejniji trener u povijesti Barcelone preuzet će Manchester United, tvrde engleski mediji. Prema pisanju Daily Star Sunday, talentirani katalonski stručnjak je upravo iz tog razloga odbio ponude Chelseaja  i Manchester Cityja, jer želi biti nasljednikom Sir Alexa Fergusona na klupi "crvenih vragova".

Sportski direktor Cityja i njegov bivši suigrač i suradnik u Barceloni Aitor Beguiristain ponudio je svome prijatelju Guardioli mjesto menadžera, no ovaj je prema spomenutom izvoru odbio. Guardiola želi samo na klupu Manchester Uniteda, a ako se Sir Alex Ferguson odluči ostati još godinu dana ostati na klupi kluba sa "Old bTrafforda" Guardiola je spreman pauzirati i naredne sezone.

Prema informacijama do kojih je došao Daily Star Sunday, Guardiola i Ferguson su se nekoliko puta sastali u New Yorku i razgovarali na temu vođenja Uniteda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.