Manchester City nudi 120 milijuna eura za nezadovoljnog Cristiana Ronalda

Utorak, 04. rujna 2012. 15:26 Napisao/la  SC

Osim engleskog prvaka, za Ronalda su zanimanje pokazali United i Chelsea, te sveprisutni PSG, koji je ovog ljeta potrošio najviše na pojačanja

Prema pisanju španjolskih medija, engleski prvak Manchester City poslao je ponudu tešku 120 milijuna eura za Portugalca Cristiana Ronalda, koji je nezadovoljan u redovima madridskog Reala.

Ronaldo bi se tako već u siječnju mogao vratiti u Manchester, ali ne u United, već u City, koji je valjda jedini klub koji može izdvojiti rekordni iznos. Portugalčev prijelaz iz Uniteda u Real 2009. za 94 milijuna eura i dalje je rekordan, a City sada nudi 36 milijuna eura više.

Osim engleskog prvaka, za Ronalda su zanimanje pokazali United i Chelsea, te sveprisutni PSG, koji je ovog ljeta potrošio najviše na pojačanja.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.