ROMAN ABRAMOVIČ ODLUČIO

Chelsea uručio otkaz Andre Villas-Boasu!

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 15:38 Napisao/la  T. Ć.

Portugalac neće dočekati prvu godišnjicu na klupi "Bluesa".

Andre Villas-Boas više nije trener Chelsea! Nakon što je u subotu Chelsea poražen od Boltona (1:0), vodstvu kluba sa Stamfrod Bridgea je očigledno prekipjelo i portugalskom treneru je uručen otkaz!

"Uprava kluba bi se htjela zahvaliti gospodinu Villasu Boasu na njegovom radu i doprinosu, i žao nam je što je došlo do prijevremenog raskida ugovora. Međutim, rezultati koje je postigao nisu bili zadovoljavajući", napisano je u klupskom priopćenju.

Villas-Boas tako neće dočekati niti "prvi rođendan" na mjestu trenera "bluesa". Na klupu je sjeo 22. lipnja 2011. godine, a Chelsea je tada Portu isrkcao odštetu od čak 15 milijuna eura. Roman Abramovič će, neslužbeno se doznaje, za prijevremeni otkaz Portugalcu platiti dodatnih 12 milijuna eura.

Privremeno rješenje na klupi Chelsea je Roberto di Matteo, ali već sada se špekulira kako bi klub sa Stamford Bridgea do ljeta mogao preuzeti Rafa Benitez. Makar, zna se da je Abramovič "smrtno zaljubljen" u Pepa Guardiolu...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.