Chelsea postao rekorder prema broju otpisanih igrača u ligama petice

Ponedjeljak, 17. srpnja 2023. 19:58 Napisao/la  SC
Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

Kada je američki milijarder Todd Boehly postao vlasnik Chelseaja, londonski klub najviše je potrošio od svih kluboa u ligama petice na ulaznim transferima, oko 660 mil. eura na kraju je bilo dovoljno za najslabiju sezonu u zadnjih desetak sezone.

Kada je Mauricio Pochettino na kraju prošle sezone postao novi menadžer, Chelsea je ovog ljeta postao rekorder prema broju otpisanih igrača u ligama petice.

Klub su napustili Kai Havertz, Mason Mount, Christian Pulišić, Mateo Kovačić, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Ruben Loftus Cheek, N'Golo Kante i Cesar Azpilicueta.

Prije odlaska na američku turneju, Pochettino je otpisao još trojicu igrača.

Momčad u SAD leti bez Hakima Ziyecha, Pierre-Emericka Aubameyanga i Romelua Lukakua, trojica otpisanih ostaju u Londonu dok ne pronađu nove klubove.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.