Chelsea kontaktirao Marcela Gallarda, Argentinac počeo učiti engleski jezik

Petak, 07. travnja 2023. 12:46 Napisao/la  Kristian Sirotich
Marcelo Gallardo
Marcelo Gallardo

U potrazi za dugotrajnijim trenerskim rješenjem Chelsea je kontaktirao 47-godišnjeg Marcela Gallarda, navode argentinski mediji.

Vodstvo londonske momčadi kao privremeno rješenje na svojoj klupi izabralo je Franka Lamparda, kao najveći favoriti za trajno preuzimanje klupe navode se Luis Enrique i Julian Nagelsmann, očito je sada u kombinacijama i Gallardo, koji je navodno odmah započeo s usavršavanjem engleskog jezika. 

U argentinskoj reprezentaciji Gallardo je upisao 44 nastupa uz 13 pogodaka, a ovaj nekada lucidni ofenzivni vezni igrač je u Europi igrao za Monaco i PSG. Bio je igračka legenda River Platea, a sve od 2014. do 2022. godine i trener tog kluba. Trenersku karijeru je, inače, započeo u urugvajskom Nacionalu.

Chelsea je trenutačno tek 11. na ljestvici Premier lige, dok ga čekaju i dvije četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv madridskog Reala.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.