Chelsea i Liverpool uspješni u četvrtfinalu FA Cupa, dva pogotka Torresa

Nedjelja, 18. ožujka 2012. 19:00 Napisao/la  T. Ć.

Chelsea i Liverpool plasirali su se u polufinale FA Cupa, pobjedama nad Leicesterom odnosno Stoke Cityjem

Roberto Di Matteo, Talijan na klupi Chelsea, nastavlja stopostotnu seriju. Chelsea je pod njegovim vodstvom u četvrtfinalnom susretu FA Cupa ostvario četvrtu uzastopnu pobjedu, slavili su nad Leicesterom sa 5:2. Vijest dana su svakako dva pogotka Fernanda Torresa, od kojega su mnogi "digli ruke". Ipak, pokazao je da je još "živ"... Ovom pobjedom su "bluesi", nakon četvrtfinala Lige prvaka dohvatili i polufinale FA Cupa.

Isti uspjeh polučio je i Liverpool, koji je na svom Anfieldu u četvrtfinalu slavio protiv Stoke Citya. Luis Suarez je doveo "Redse" u vodstvo, stvar je na početak vratio njihov bivši igrač Peter Crouch, a slavlje za Liverpool osigurao je Downing.


FA CUP, četvrtfinale: Chelsea - Leicester 5:2 (1:0 Cahill 12', 2:0 Kalou 18', 3:0 Torres 67', 3:1 Beckford 78', 4:1 Torres 85', 4:2 Marshall 89', 5:2 Meireles 90'+1), Liverpool - Stoke City 2:1 (1:0 Suarez 23', 1:1 Crouch 27', 2:1 Downing 57')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.