Chelsea doveo Christophera Nkunkua, londonski klub nastavio nemilice trošiti

Utorak, 20. lipnja 2023. 14:28 Napisao/la  SC
Chelsea doveo Christophera Nkunkua, londonski klub nastavio nemilice trošiti

Chelsea nastavlja nemilice trošiti, londonski klub službeno je potvrdio da je doveo Christophera Nkunkua iz RB Leipziga.

- Jako sam sretan što sam došao u Chelsea. Klub se jako potrudio da me dovede i veselim se upoznavanju novog trenera i suigrača, kao i tome da pokažem navijačima što mogu na terenu. Igrao sam u Francuskoj i Njemačkoj, sada želim probati u Premierligi, jednoj od najjačih liga na svijetu. Jako sam uzbuđen zbog ovog izazova, ponosno ću nositi dres Chelseaja, kazao je Nkunku.

Njemački klub zaradio je na transferu francuskog napadača 53 mil. eura, Nkunku bi trebao promijeniti sadržaj nadačke igre londonskog kluba koji je prošle sezone bio izrazito neefikasan, u 38 utakmica postigao je 38 golova.

Iako se ozlijedio zbog čega nije igrap na SP u Kataru, Nkunku je prošle sezone postigao 16 pogodaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.