Rafael Benitez, trener Chelseaja: Navijači ruše ugled kluba, odlazim na kraju sezone!

Četvrtak, 28. veljače 2013. 13:07 Napisao/la  SC

-  Navijači mi trebali podržavati momčad umjesto da gube vrijeme na izradu transparenata. Uopće na stvaraju dobru atmosferu na Stamford Bridgeu. Nastave li tako, iduće sezone bi opet mogli gledati Europa ligu umjesto Lige prvaka, požalio se Španjolac

VD menadžera Chelseaja Rafael Benitez potpuno je izgubio živce nakon prolaza u četvrtfinale FA Kupa. Španjolski stručnjak u razgovoru s novinarima je potvrdio kako na kraju sezone sigurno napušta klub sa Stamford Bridgea.

Aktualni europski prvak je u srijedu pobijedio drugoligaša Middlesbrough 2:0, ali španjolskom stručnjaku nije bilo do slavlja. Još su ga jednom razbjesnili navijači penzionera koji su ga i ovom prilikom vrijeđali.  Pristalice Chelseaja nisu Benitezu zamjeraju izjave koje je dao o njihovom klubu dok je bio menadžer Liverpoola.

- U klubu su mi dali titulu privremenog menadžera što je bila ogromna pogreška. Otići ću na kraju sezone. Navijači nam uopće ne pomažu, uništavaju ugled kluba. Trebali bi podržavati momčad umjesto da gube vrijeme na izradu transparenata. Uopće na stvaraju dobru atmosferu na Stamford Bridgeu. Moraju shvatiti da griješe i da rade pritisak na momčad. Nastave li tako, iduće sezone bi opet mogli gledati Europa ligu umjesto Lige prvaka, požalio se Benitez

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.