Arsene Wenger, trener Arsenala: Topnici neće dovesti Didiera Drogbu

Petak, 14. rujna 2012. 10:20 Napisao/la  SC

- Drogba ne dolazi u Arsenal, to u ovom trenutku nije opcija. Stalno se nešto priča, jedan da se pojavi priča da ide u Real Madrid, pa Drogba zatim izjavi da ostaje u Šangaju, rekao je Arsene Wenger

Arsene Wenger, trener Arsenala, brzo je demantirao medijske natpise da topnici namjeravaju u svoje redove dovesti Didiera Drogbu iz Shanghai Shenhua. Drogba je napustio Chelsea nakon osvajanja Lige prvaka, te u novom klubu zarađuje 200 tisuća funti tjedno, no najave govore da bi se napadač Obale Bjelokosti uskoro mogao vratiti na europske travnjake jer novi klub nije u mogućnosti isplaćivati obećani iznos.

- Drogba ne dolazi u Arsenal, to u ovom trenutku nije opcija. Stalno se nešto priča, jedan da se pojavi priča da ide u Real Madrid, pa Drogba zatim izjavi da ostaje u Šangaju, rekao je Arsene Wenger.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.