Premierliga: Arsenal preživio utakmicu protiv Liverpoola, spektakl na Anfieldu

Nedjelja, 09. travnja 2023. 19:38 Napisao/la  SC

U drugom dijelu gledatelji uživali u nogometu zbog kojega Premierliga slovi najboljom ligom na svijetu

Firminio izjednačio u 87. minuti
Firminio izjednačio u 87. minuti

Arsenal je uspio preživjeti završnicu utakmice na Anfieldu, spektakularni nogomet obilježio je zadnjih pola sata utakmice koja je završila bez pobjednika (2:2) ponajprije vrhunskim reakcijama vratara Ramsdalea.

Zadnjih posla sata Liverpool je igrao kao u najboljim Kloppovim danima, stisnuo je Arsenal, koji se teško nosio s pritiskom.

U 52. minuti Salah nije iskoristio kazneni udarac, promašio je vrata, Ramsdale je skinuo zicer, kada je Nunez trčao sam prema njemu, obranio je vratar Arsenala u zadnjim minutama Salahov udarac, spašavao na gol-crti...

Arsenal je bolje otvorio utakmicu, vodio je 2:0 nakon pola sata igre, nisu baš dobro reagirali braniči Liverpoola.

Salah je spretno smanjio rezultat prije odlaska na odmor, skrenuo je loptu iz blizine u mrežu - 1:2.

U drugom dijelu utakmice uživali su gledatelji na Anfieldu u atomskom nogometu zbog kojega Premierliga slovi najboljom ligom na svijetu.

Manchester City sada može nakon 30 kola doći na tri boda zaostatka za Arsenalom, a u 33. kolu Arsenal dolazi na Etihad.

Utakmice 30. kola: Leeds - C. Palace 1:5 (Bamford 21/Guehi 45+1, Ayew 53, 77, Eze 55, Edouard 69), Liverpool - Arsenal 2:2 (Salah 42, Firminio 87/Martinelli 8, G. Jesus 28)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.