Arsenal odgodio utakmicu protiv West Hama zbog štrajka vozača londonske podzemne željeznice

Srijeda, 19. prosinca 2012. 15:38 Napisao/la  SC

Iz istog je razloga Arsenal lani na isti dan morao odgoditi utakmicu protiv Wolwerhamptona. Lani je odgoda bila na 24 sata no ovoga je puta to nemoguće jer topnike već 29. prosinca očekuje susret protiv Newcastlea

Arsenal je odgodio svoju utakmicu na Boxing Day (26. prosinca) protiv West Hama zbog najavljenog štrajka londonske podzemne željeznice. Iz kluba su priopćili da su prije donošenja ove odluke razgovarali sa nekoliko agencija i institucija uključujući londonsku policiju, Transport za London, Londonsku podzemnu željeznicu Premier ligu, West ham i vijeće Islingtona.

Kupljene ulaznice za ovu utakmicu vrijediti će i za novi datum odigravanja, a on će biti ili srijeda 23. siječnja u 20.45 ili subota 26 siječnja u 16 sati. Datum ove utakmice će ovisiti o rezultatima utakmica trećeg kola FA Kupa koje se igraju prvoga vikenda u novoj 2013. godini odnosno 5. i 6. siječnja kada West Ham dočekuje Manchester United, a Arsenal putuje u Swansea.

Iz istog je razloga Arsenal lani na isti dan morao odgoditi utakmicu protiv Wolwerhamptona. Lani je odgoda bila na 24 sata no ovoga je puta to nemoguće jer topnike već 29. prosinca očekuje susret protiv Newcastlea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.