Antonio Conte ostaje na klupi Chelseaja, Luis Enrique ne želi sada preuzeti momčad

Srijeda, 07. veljače 2018. 12:07 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

 Antonio Conte ostaje na klupi Chelsea do daljnjega, menadžer Chelseaja na neobičan način priprema momčad za utakmicu protiv WBA.

Naime, nakon poraza (1:4) od Watforda, Conte je dao tri dana slobodno igračima.

Navodno je igrače htio odmoriti iako je bliži istini varijanta da je Conte čekao što će se dogoditi u ponedjeljak, kada je Roman Abramovič trebao odlučiti o njegovoj sudbini.

Ništa Abramovič službeno nije odlučio, Chelsea je demantirao vijest iz Španjolske da se direktorica Chelseaja Marina Granovskaia sastala s Luisom Enriqueom, Conte nastavlja raditi u neizvjesnosti.

Nekoliko igrača (Gary Cahill, Thibaut Courtois, N'Golo Kanté, César Azpilicueta) javno je podržalo menadžera iako puno više igrača znakovito šuti.

Conte je na početku sezone poboljšao uvjete u ugovoru koji traje do 2019. godine, ali nitko ne vjeruje da će na Stamford Bridgeu dočekati istek ugovora.

Izgleda da je Conte ostao na klupi samo zbog toga jer Luis Enrique ne želi preuzeti momčad u ovom trenutku.

Španjolski stručnjak inzistira da momčad preuzme na kraju sezone, kada će imati dovoljno vremena i novaca složiti momčad prema svojim željama.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.