Andrej Kramarić ostao bez trenera, Nigel Pearson dobio otkaz u Leicester Cityju

Srijeda, 01. srpnja 2015. 08:29 Napisao/la  SC

Pearson se sukobio s vlasnikom, tajlandskim tajkunom Vichaijem Srivaddhanaprabhom


Nigel Pearson više nije trener Andreju Kramariću! Menadžer Leicester Cityja dobio je otkaz nakon što se sukobio s vlasnikom, tajlandskim tajkunom Vichaijem Srivaddhanaprabhom.

- Došlo je do različitih pogleda na budućnost i perspektivu kluba zbog čega više ne postoji povjerenje između menadžera i čelnika kluba, glasi službeno objašnjenje iz kluba.

Pearson (51) je prošle sezone uspješno okončao nemoguću misiju, Leicester je sačuvao premijerligaški status nakon što su ga svi otpisali. U zimskoj stanci Pearson je doveo skupo pojačanje, Leicester je platio Andreja Kramarića 10 mil. eura.

Zanimljivo, prije mjeseca dana klub se zahvalio na uslugama njegovu sinu Jamesu zbog snimke rasističkih orgija na Tajlandu u kojima je sudjelovao sa suigračima Tomom Hopperom i Adamom Smithom. Sva su trojica otjerani.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.