Alex Ferguson smatra da je Luis Suarez sramota za Liverpool

Subota, 11. veljače 2012. 19:04 Napisao/la  I. Vranić

Nogomet je prošao dalek put od dana kada su Barnesu bacali banane, moramo ići naprijed u pozitivnom smislu, kaže Ferguson o rasizmu

 Menadžer Manchester Uniteda Alex Feguson nazvao je Luisa Suareza „sramotom za Liverpool“. Prema Fergusonovu mišljenju, Urugvajac više nikada ne bi smio nositi dres Liverpoola nakon što je odbio ruku Patricka Evre prije početka utakmice na Old Traffordu.

Kapetan Evra pružio je Suarezu ruku u mimohodu igrača, ali je Urugvajac samo produžio dalje. Evra nije prihvatio takvo poniženje, uhvatio je Suareza za ruku, ali se Urugvajac otrgnuo i pružio ruku vrataru De Gei.

- Jednostavno ne mogu vjerovati da je to uradio u situaciji kad je mogao izazvati incidente. Strašno me je razočarao. Vidjeli ste da je time stvorio dodatnu napetost, atmosfera je bila jako napeta.   – rekao je Ferguson nakon utakmice

 O rasizmu menadžer Manchester Uniteda ima jasan stav:

- Moramo uvesti red u našu kuću, to je važno pitanje u našoj zemlji. Nogomet je prošao dalek put od dana kada su Barnesu bacali banane, moramo ići naprijed u pozitivnom smislu – kaže Ferguson, koji je osudio i Evrin pokušaj provokacije Suareza nakon utakmice.

Evra je napadno slavio pobjedu mašući rukama blizu Suareza, koji je ostao miran.

-  Nije to smio učiniti - smatra Ferguson.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.