Alex Ferguson potvrdio da Robert Lewandowski na kraju sezone prelazi u Bayern

Četvrtak, 02. svibnja 2013. 13:47 Napisao/la  SC

Prema izvorima bliskim Manchester Unitedu, Lewandowski iz Dortmunda odlazi u Bayern za odštetu od oko 30 mil. eura

 

Alex Ferguson  je priznao da bi iduće sezone volio vidjeti Roberta Lewandowskog u dresu Manchester Uniteda, ali je poljski napadač sve dogovorio s Bayernom u kojemu će igrati za tjednu plaću od oko 200.000 eura. Prema izvorima bliskim Manchester Unitedu, Lewandowski iz Dortmunda odlazi u Bayern za odštetu od oko 30 mil. eura.

 

Nakon što je Bayern iskoristio klauzulu u ugovoru Marija Gotzea, uplatio fiksnu odštetu od 38 mil. eura i kupio mladog njemačkog reprezentativca, vijest da će i Lewandowski u Bayern odjeknula je kao bomba u Dortmundu. Čelnici Borussije odmah su demantirali takvu mogućnost, ali izgleda da je negiranje prije svega imalo svrhu umiriti stasti navijača u završnici Lige prvaka.  

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.