Alex Ferguson dignuo ruke od Davida Moyesa, klupski čelnici postavili ultimatum menadžeru Manchester Uniteda

Utorak, 18. ožujka 2014. 16:12 Napisao/la  SC

U idućih desetak dana Moyes mora vratiti povjerenje navijača i uspostaviti red u svlačionici, što je moguće samo kroz pozitivne rezultate. U protivnom slijedi otkaz

Prema pisanju engleskih medija menadžer Manchester Uniteda David Moyes nalazi se pred otkazom. Prema neslužbenim informacijama, čelništvo najtrofejnijeg engleskog kluba svih vremena postavila je ultimatum škotskom stručnjaku. Moyes mora vratiti povjerenje navijača i uspostaviti red u svlačionici, a to je moguće samo kroz pozitivne rezultate.

Prema istom izvoru, Moyes u narednih deset dana prvo u revanšu osmine finala Lige prvaka mora nadoknaditi 0:2 protiv Olympiacosa, što neće biti lako s obzirom na stanje momčadi.

U Premierligi Manchester igra u gostima protiv West Hama, na Old Traffordu dočekuje Aston Villu, a onda slijedi odlazak Newcastleu na St. James Parku.

Ako su informacije točne, izgleda je da sir Alex Ferguson dignuo ruke od Moyesa. Ferguson je osobno odabrao Moyesa za svog nasljednika, kojemu je postao više od savjetnika o čemu je česti govorio nezadovoljni Wayne Rooney. Kada je ljetos inzistirao na odlasku, Rooney je ponavljao da odlazi zbog Fergusona, a ne zbog Moyesa koji je preuzeo momčad

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.