Adnan Januzaj dobio poziv da nastupi za Kosovo protiv Haitija

Ponedjeljak, 17. veljače 2014. 21:04 Napisao/la  SC

Poziv Januzaju je više simboličan, ali se nadamo da osjeća obvezu pokazati svom narodu da će biti s nama u povijesnom trenutku, kaže tajnik FKK-a Eroll Salihu

Adnan Januzaj (19) dobio je poziv da nastupi u prvoj međunarodnoj utakmici reprezentacije Kosova idućeg mjeseca protiv Haitija. Mladi napadač Manchester Uniteda treba odgovoriti do kraja tjedna:

- Poziv Januzaju je više simboličan, ali se nadamo da osjeća obvezu pokazati svom narodu da će biti s nama u povijesnom trenutku. Njegov nastup pokazao bi da nije zaboravio svoj narod pa makar igrao samo deset minuta. Utakmica je prijateljska i ne bi mu bila prepreka da odluči za koga će igrati, kaže Eroll Salihu, tajnik FKK-a.

Salihu kaže da je sve objasnio Adnanovu ocu i stricu. Inače, Adnan je rođen u Belgiji i još uvijek nije odlučio za koga će igrati: Belgiju, Englesku ili Kosovo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.