MOGUĆI TRANSFER

Mourinho zainteresiran za Badelja

Četvrtak, 16. veljače 2017. 15:56 Napisao/la  SC

Hrvatski veznjak mogao bi zamijeniti Carricka u Unitedu

Skauti Manchester Uniteda impresionirani su Badeljevim nastupom protiv Rome u prošlom kolu. Jose Mourinho poslao je svoje skaute na derbi utakmicu između Rome i Fiorentine kako bi pratili Milana Badelja.

Unatoč teškom porazu viola (4:0), skauti su se u Manchester vratili oduševljeni hrvatskim reperzentativcem koji bi u United trebao stići kao zamjena za Carricka.

Zahvaljujući tim izvještajima skauta, Mourinho će vrlo vjerojatno na ljeto poslati ponudu u Firencu za 27-godišnjeg veznjaka. Fiorentina bi mogla bez prevelikih problema pristati na prodaju Badelja na ljeto, a ukoliko se to dogodi, Premierliga je svakako opcija potvrdio je igračev agent Dejan Joksimović za Daily Express.

Carrick bi uskoro trebao krenuti u nove pregovore s klubom, no Mourinho je već dao naslutiti kako je ovaj veznjak prestar za novi ugovor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.