FRANCUSKI SAVEZ ODLUČIO

Ibrahimović nekažnjeno gazio Lovrena!

Petak, 11. siječnja 2013. 09:02 Napisao/la  SC

U objašnjenju odluke stoji da se ne može sa sigurnošću utvrditi da je igrač namjerno nagazio suparnika

Zlatan Ibrahimović prošao je bez kazne za njegov start kada je 16. prosinca na utakmici Lyona i PSG-a nagazio na glavu hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena. Duga se čekala ova odluka Disciplinske komisije Francuskog nogometnog saveza koja na kraju ide na ruku bogatom PSG-u.

U objašnjenju odluke stoji da se nakon saslušanja igrača i sudaca, te pregledavanja slika i snimki ne može sa sigurnošću utvrditi da je igrač namjerno nagazio suparnika odnosno da je Ibrahimović namjerno nagazio Lovrena. Nakon takve procjene donijeta je odluka da se Ibrahimović ne može kazniti.

S ovom odlukom se sigurno neće složiti Jean-Michel Aulas, predsjednik Lyona, koji je prvi zatražio kaznu za švedskog napadača ustvrdivši da je Ibrahimović masakrirao Lovrena i to s namjerom.

Ibrahimović je ove godine već kažnjen s dvije utakmice kazne zbog nespretnog kung fu prekršaja nad vratarom St. Etienna. U videu pogledajte i procijenite je li Ibrahimović slučajno ili namjerno nagazio Lovrena?!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.