Trener PSG-a Carlo Ancelotti zatražio raskid ugovora, želi u Real Madrid

Ponedjeljak, 20. svibnja 2013. 00:18 Napisao/la  L.K.

- Nije donesena nikakva odluka. Naš prioritet je zadržati Ancelottija. Nismo u kontaktu s drugim trenerima“, rekao je Leonardo, sportski direktor kluba

Carlo Ancelloti zatražio je raskid ugovora sa PSG-om kako bi mogao preuzeti momčad Real Madrida, potvrdio je za francuski sportski list L'Equipe sportski direktor PSG-a Leonardo i rekao kako u klubu žele da Ancelotti ostane u PSG-u.

- Nije donesena nikakva odluka. Naš prioritet je zadržati Ancelottija. Nismo u kontaktu s drugim trenerima, rekao je Leonardo. Carlo Ancelotti se u španjolskim medijima već neko vrijeme spominje kao mogući nasljednik trenera Reala Jose Mourinha, za kojeg se tvrdi da će se skoro sigurno vratiti u Chelsea.

Talijanski trener, koji je PSG preuzeo 2011. godine stigao je u Francusku iz Chelsea. Ove godine osvojio je francusko prvenstvo, dok je u Ligi prvaka stigao do četvrtfinala gdje je PSG ispao od Barcelone. Carlo Ancelotti u svojoj trenerskoj karijeri osvajao je nacionalna prvenstva sa PSG-om, Milanom i Chelseajem, te dva puta Ligu prvaka sa Milanom 2003. i 2007. godine

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.