Sergio Rico nakon 82 dana izašao iz bolnice u Sevilli

Petak, 18. kolovoza 2023. 14:19 Napisao/la  SC
Sergo Rico sa suprugom
Sergo Rico sa suprugom

Sergio Rico izašao je iz bolnice 82 dana nakon što je teško stradao u nesreći u El Rocíu.

Vratar PSG-a bezmalo dva mjeseca je proveo u bolnici u Sevilli gdje su se liječnici borili za njegov život nakon što je pao s konja, 19 dana bio je komi zbog toga što je dobio udarac kopitom u glavu.

- Osjećam se sasvim dobro, unatoč tome što aneurizma nije u potpunosti pod kontrolom, moram imati još nekoliko mjeseci mira. Nastavljam oporavak kod kuće, hvala Bogu nakon toliko vremena. Kažu da je mozak toliko inteligentan da briše sve traumatične vrste događaja. Bio je to kao san! Probudio sam se u bolnici, hvala Bogu što sam danas izašao. Osjećam se jako uzbuđeno, jako sretno i zahvalno. Zahvaljujem svojoj ženi, mojoj obitelji, svima koji su bili ovdje... Surpuga je sa mnom provodila 20 sati dnevno, bez njezine podrške ovo ne bi bilo moguće, kazao je Rico na izlasku iz bolnice društvu supruge Albe Silva.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.