Obitelj Mbbape uzvratila udarac, Fayza Lamari postavila uvjete raskida ugovora

Petak, 23. lipnja 2023. 19:25 Napisao/la  SC

Obitelj Mbappe krenula u protunapad kojim će pokušati pridobiti naklonost navijača i dodatno zaraditi

Fayza Lamari  i Kylian Mbappe
Fayza Lamari i Kylian Mbappe

Sada je jasno zbog čega se Real Madrid nije oglasio u vezi spekulacija da će Kylian Mbappe ovog ljeta iz Pariza u Madrid preseliti za 250 mil. eura.

Takav su zaključak prije svih francuski mediji izveli iz odluke katarskih vladara da je Mbappe na prodaju godinu dana prije isteka ugovora!

Kao što je poznato, Mbappe je odbio produljiti ugovor koji traje do ljeta 2024. godine, što znači da za godinu dana može otići bez odštete.

Istodobno je Mbappe poručio navijačima da želi do kraja odraditi ugovor u PSG-u, slično je učinio prošle godine, kada je novi ugovor potpisao tek nakon što mu je stari ugovor istekao.

Čim je PSG najavio prodaju, obitelj Mbappe krenula je u protunapad kojim će pokušati pridobiti naklonost navijača i dodatno zaraditi.

Kylianova majka i menadžerica Fayza Lamari u slučaju prodaje traži isplatu odštete zbog nepoštivanja ugovora koji njezin sin ima do ljeta 2024. godine.

Iako zahtjev na prvu izgleda apsurdno, Lamari zna što radi kada traži da PSG isplati njezinu sinu odštetu od čak 150 mil. eura u slučaju da ga proda ovo ljeto.

Takav zahtjev mijenja strukturu odštetnog zahtjeva, PSG bi na Mbappeu u najboljem slučaju zaradio samo 100 mil. eura ako bi netko htio platiti 250 mil. eura.

Obitelj Mbappe nalazi se u win-win situaciji budući da ispada kako PSG tjera Kyliana, koji ostavlja dojam da silno želi ostati u Parizu dok čini sve da ode slobodan.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.