PSG završnicu Lige prvaka namjerava igrati izvan Francuske

Utorak, 28. travnja 2020. 20:58 Napisao/la  SC
PSG završnicu Lige prvaka namjerava igrati izvan Francuske

Predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi naglasio je da će francuski prvak završiti natjecanje u Ligi prvaka nakon što je francuska Vlada prekinula sezonu u Ligue 1.

Francuski savez tek mora odlučiti hoće li sezonu poništiti ili prekinuti, hoće li proglasiti prvaka, hoće li itko ispasti iz lige, tko će igrati u europskim natjecanjima iduće sezone.

PSG i Lyon još uvijek imaju obveze u Ligi prvaka, UEFA je predvidjela da bi se završnica mogla igrati u kolovozu.

- Poštujemo odluku francuske vlade. U dogovoru s UEFA-om, namjeravamo sudjelovati u završnici Lige prvaka u vrijeme i na mjestu na kojem će se organizirati. Ako nije moguće igrati u Francuskoj, igrat ćemo naše utakmice u inozemstvu uz napomenu da ćemo naše igrače i osoblje smjestiti u najboljim mogućim zdravstvenim uvjetima, kazao je Al Khelaifi.

PSG je u šesnaestini finala eliminirao Borussiju Dortmund, dok je Lyon u prvoj utakmici pobijedio (1:0) Juventus.

Druga utakmica u Torinu odgođena je nakon što je Daniele Rugani bio pozitivan na COVID-19.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.