PSG započeo pregovore s menadžerom Luke Modrića

Četvrtak, 05. srpnja 2012. 16:30 Napisao/la  SC

Nakon što su katarski investitori ušli u klub tako su porasle ambicije, a već je iz Napolija za 30 milijuna eura doveden Ezequiel Lavezzi

Prema pisanju engleskog sportsvibea francuski prvoligaš PSG započeo je pregovore oko transfera Luke Modrića s njegovim menadžerom. Iako je bilo najavljeno da će Modrić karijeru nastaviti u madridskom Realu ta priča još nije zaključena i u PSG-u su uvjereni da mogu nagovoriti hrvatskog reprezentativca da karijeru nastavi u Francuskoj.

PSG je lani sezonu okončao na petom mjestu francuskog prvenstva, a nakon što su katarski investitori ušli u klub tako su porasle ambicije.

Na klupu je stigao Carlo Ancelotti, a iz Napolija je za 30 milijuna eura doveden Ezequiel Lavezzi. PSG polako slaže moćnu momčad, idući na listi želja je Modrić.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.