PSG suspendirao Lionela Messija zbog nedopuštenog odlaska u Saudijsku Arabiju

Utorak, 02. svibnja 2023. 21:11 Napisao/la  SC

Messiju na kraju sezone ističe ugovor s PSG-om, a sve češće ga se povezuje i s povratkom u Barcelonu, nakon ove suspenzije rastanak s pariškim klubom sve je izvjesniji

Lionel Messi
Lionel Messi

Vodstvo PSG-a dokazalo je da čak niti Lionel Messi nema pravo raditi što god mu se prohtje.

Messijev nedopušteni odlazak u Saudijsku Arabiju nakon šokantnog domaćeg poraza od Lorienta, kojim se Marseille primakao na samo pet bodova zaostatka, te nedolazak na trening u ponedjeljak ipak nisu mogli proći nekažnjeno.

Pet kola prije kraja prvenstva što je iznenada postalo neizvjesno PSG je odlučilo na dva tjedna suspendirati svoju zvijezdu.

Messi je u Saudijsku Arabiju otišao odmah nakon poraza, navodno je u pitanju bilo potpisivanje ugovora vezanog uz turističku promidžbu ove zemlje, nije tajna da bi ga Saudijci rado vidjeli u svojim najboljim klubovima, navodno mu je ponuđen i ugovor od 400 milijuna eura godišnje.

Messiju na kraju sezone ističe ugovor s PSG-om, a sve češće ga se povezuje i s povratkom u Barcelonu, nakon ove suspenzije rastanak s pariškim klubom sve je izvjesniji. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.