PSG razmišlja Kyliana Mbappea iduće sezone preseliti na tribine

Petak, 02. srpnja 2021. 13:48 Napisao/la  SC
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Odluka Kyliana Mbappea da neće produljiti ugovor s PSG-om odmah je izazvala kontroverze!

Mbappe ulazi u zadnju godinu ugovora, ako ne potpiše novi ugovor, na kraju sezone 2021/22 najskuplji igrač na svijetu otići će iz PSG-a besplatno!

Budući da je PSG jedan od najbogatijih klubova na svijetu, odmah se pojavila spekulacija da čelnici pariškog kluba ne prezaju pred drastičnim pokušajima zaštite svojih interesa.

Pojavila se neslužbena informacija da Mbappe iduće sezone neće igrati ne bude li potpisao novi ugovor!

Mbappe je u 127 nastupa postigao 111 pogodaka, čelnici PSG-a svjesni su koliko bi kratkoročno izgubili ako ponajbolji napadač na svijetu ne bi igrao, ali bi dugoročno sigurno dobili na vjerodostojnosti.

Poslali bi poruku svim igračima koji misle slično kao Mbappe.

Jasno da postoji etička dimenzija takvih poteza,  prisiljavati igrača radikalnim mjerama da potpiše novi ugovor nije baš popularna metoda, Mbappe nije učinio ništa loše ako ne želi više igrati za PSG.

U svakom slučaju, kada je u pitanju PSG, novac nije problem!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.