PSG tek nakon pet dana službeno objavio da je Thomas Tuchel dobio otkaz

Utorak, 29. prosinca 2020. 13:14 Napisao/la  SC

Povod za otkaz bila je Tuchelova izjava da nije siguran je li u Parizu trener ili političar, zapitao se njemački stručnjak koja je njegova uloga u klubu

Thomas Tuchel
Thomas Tuchel

PSG je službeno objavio da je Thomas Tuchel dobio otkaz!

Osim što je Tuchel dobio otkaz zbog neobičnog razloga, njemačkom stručnjaku presudile su nespretne izjave u jednom razgovoru za medije, neobično je da se PSG službeno oglasio pet dana nakon što je Tuchel praktično postao bivši.

Očito je toliko vremena trebalo klupskim odvjetnicima da dogovore uvjete jednostranog raskida ugovora bez pravnih komplikacija.

Klub se službeno oglasio tek kada je Tuchel pristao prihvatiti otpremninu od 6 mil. eura i potpisati raskid u kojemu se odriče svih ostalih potraživanja.

Da nije pristao, ostao bi trener kojega bi PSG morao plaćati prema važećem ugovoru.

Inače, povod za otkaz bila je Tuchelova izjava da nije siguran je li u Parizu trener ili političar, zapitao se javno koja je njegova uloga u klubu.

Tuchel se kasnije pokušao opravdati pogrešnim prijevodom, ali otkaz nije izbjegnuo.

Mauricio Pochettino trebao bi uskoro postati novi trener PSG-a.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.